Erhvervsrengøring

Rengøring i kontorer, butikker, klinikker, institutioner, lagre. Om det er få eller mange m2, eller om det er dagligt eller kun én gang om måneden er uden betydning – vi giver dig selvfølgelig et skarpt tilbud. Horsens Rengøring er konkurrencedygtig på både pris og kvalitet, derfor kan jeres virksomhed sikkert spare på rengøringsbudgettet og samtidig højne standarden. Så kan I koncentrere jer om det I er bedst til. Hvem vil sige nej tak til det?

Håndværkerrengøring

Rengøringen er altid de sidste der skal til inden åbningen af butikken/supermarkedet, åbent hus/aflevering af nybyggeriet/typehuset eller kontorets opstart. Vi har erfaringen og sørger for at I kan byde velkommen til jeres kunder i indbydende rammer og selvfølgelig til aftalt tid.

Flytterengøring

Om du er lejer, der gerne vil aflevere dit lejemål helt rengjort, så du kan få størst muligt depositum tilbage, eller om du er udlejer, hvor lejer har forladt lejligheden eller afleveret i dårlig rengjort stand, så kan du roligt ringe til Horsens Rengøring. Vi kender ”hjørnerne” og de ”faldgruber” man glemmer – derfor kan et stykke professionelt arbejde tit spare penge for både udlejer og lejer i det samlede regnskab.

Trappevask

En ren og velduftende opgang indgyder ofte ejendommens beboere til bedre hensyn og brug af ejendommen. Vi kommer gerne med et prisbilligt forslag til renholdelse af jeres opgang og trapper fremover. Trappevasken kan eventuelt også kombineres med renholdelse af fortov, vaskekælder o.l.

Ekstra hænder

Byggepladsoprydning, nedbrydning, bortskaffelse af affald til genbrugsplads, flytning, oprydning af dødsbo, mindre håndværksarbejder, hjælp til julefrokosten og meget mere… Når din tid eller muligheder er sluppet op, så tilbyder vi så mange ekstra hænder du har behov for.
Alt afhængig af opgaven medbringer vi materialer, værktøj, kassevogn, trailer m.m. Tøv ikke med at kontakte os; ofte har vi mulighed for at løse opgaven med kort varsel.

Specialrengøring

Kølemontrer i supermarkedet, gymnastikmåtter til opvisningsholdet, sodskader efter brand, træterrassen hos ”fru Hansen”, festlokalet…. Har du en rengøringsopgave, der er lidt anderledes, så er det Horsens Rengøring du skal kontakte - sandsynligheden for at vi kan hjælpe dig er stor.

Privat rengøring

Går det lidt for stærkt i hverdagen eller er helbredet ikke som det har været? Horsens Rengøring hjælper gerne med rengøring ugentlig eller hver 2. uge. Vi tilbyder også hovedrengøring af din bolig, enten blot en enkelt gang eller som en opstart på fast aftale. Læn jer tilbage og overlad trygt det beskidte arbejde til os.

Vinduespolering og afrensning

Trænger dine vinduer til en kærlig hånd, har du nye vinduer der skal afrenses eller ønsker du en fast aftale på vinduespolering, så kontakt os for et tilbud. Vores professionelle vinduespudser klarer afrensningen og polerer dine vinduer på den gode, gammeldags facon med indvasker og skviser.

VINDUESPUDSER

Frit-valgs-ordning

Har du brug for praktisk hjælp til rengøring eller andre små-opgaver, så lad Horsens Rengøring klare det for dig. Vi er gennem Horsens Kommune visiteret til at udføre praktisk hjælp til borgere.

IMG_7417 (2) Image adjustment plus auto color