I august 2009 startede Horsens Rengøring med en enkelt medarbejder og kontor fra hjemmeadressen. I takt med flere og flere kunder er vi nu en større stab af glade og engagerede medarbejdere, der udfører rengøringsopgaver i en radius af 70 km. fra Horsens. Horsens Rengøring drives og ledes af Lisbeth Kirkegaard og Henning Kristensen.
Lisbeth Kirkegaard er uddannet indenfor rengøring – men hun har det i øvrigt også som sin hobby! Lisbeth er oprindelig statsaut. ejendomsmægler og har 25 års erfaring som erhvervsdrivende i Horsens.
Henning Kristensen er bl.a. uddannet byggetekniker og har desuden en baggrund fra restaurationsbranchen. De seneste 10 år har Henning dog beskæftiget sig med ejendomsservice.
”Fra mine mange år som selvstændig ejendomsmægler med 4 forretninger og erhvervsafdeling har jeg stor erfaring indenfor salg, planlægning og ledelse. Og om nogen, ved jeg hvad der skal til, for at en villa, udlejningsejendom, butik, kontor, et nyt udstillingshus el.l. ser indbydende ud og præsenterer sig bedst. Desuden har jeg i 10 år beskæftiget mig med ejendomsadministration, så rengøringskravene til trappeopgange samt ind- og udflytninger af lejemål sidder på rygraden. Jeg har selv anvendt forskellige rengøringsfirmaer i mine forretninger gennem årene og derfor ved jeg, at der er god plads til forbedringer i branchen – og det gælder både på prisen, kvaliteten og aftalegrundlaget.”
”Man kan kalde mig praktiker med stort P. Min alsidige og praktiske erfaring gennem årene betyder derfor at Horsens Rengøring kan favne bredt på arbejdsopgaverne. Om det er 3.000 m2 kontorer, der skal rengøres dagligt, eller om det er fru Hansen, der skal have ryddet op i sin garage, tager vi lige seriøst. Vi synes det er sjovt at komme ud til forskelligartede opgaver – og så kan vi som personer godt lide, at vi er med til at gøre en forskel. Og for at holde servicen i top tager vi gerne selv arbejdstøjet på, hvis der ikke lige er nogle ledige medarbejdere til at tage sig af en nyindkommet opgave.”

Vi har nu slået dørene op til vores nye butik på Spedalsø 45, hvor man - privat som erhverv - kan købe rengøringsprodukter- og artikler til yderst favorable priser. Desuden får kunderne selvfølgelig vores professionelle råd og vejledning - og så er der gratis parkering lige ved døren.

”Vi glæder os til personligt at byde dig velkommen som kunde hos Horsens Rengøring”

Lisbeth Kirkegaard

Henning Kristensen